joi, 7 ianuarie 2010

Elena Udrea in costum de baie i-a facut pe belgieni sa exclame: "Vive le tourisme en Roumanie”

Elena Udrea in costum de baie i-a facut pe belgieni sa exclame: "Vive le tourisme en Roumanie”: "Cateva cadre ce scot in evidenta decolteele generoase ale Elenei Udrea, precum si o fotografie in care aceasta este surpinsa pe malul marii, echipata in costum de baie, au adus faima ministrului roman al turismului si in Belgia. 'Vive le tourisme en Roumanie!' este titlul prin care cel mai citit por..."

Cartea viitorului: un proiect GSP – Humanitas

Cartea viitorului: un proiect GSP – Humanitas: "

Nostalgia

La finalul acestei luni, Gazeta Sporturilor va distribui, împreună cu ziarul, un format de carte lansat recent în Vestul Europei şi despre care, în momentul în care l-a văzut, Gabriel Liiceanu a spus “este răspunsul curajos al industriei de carte la ascensiunea eBook-urilor gen Kindle“.


Conceptul a fost descoperit la tîrgul de carte de la Frankfurt de Ramona Mânzat, şefa proiectelor speciale ale Gazetei. Lansat de o editură olandeză, care deţine exclusivitate, volumul are un format extrem de comod, aproximativ cît o casetă audio. Uimitor este faptul că, datorită hîrtiei extrem de subţire, asemănătoare celei de Biblie, o carte mare de aproximativ 350 de pagini se transformă într-un obiect care încape în buzunar. Datorită viziunii olandezilor, atunci cînd deschide volumul cititorul are în faţă o pagină normală de carte, la un corp uşor de citit! Vă veţi lămuri mai bine cînd veţi avea cartea în mînă :-)


Titlul care va fi lansat joi, 28 ianuarie, în proiectul Gazeta – Humanitas va fi “Nostalgia“, de Mircea Cărtărescu. “E frumoasă de pică!“, a exclamat cel mai bine vîndut autor român în momentul în care a văzut ideea.

"

Asteptam lansarea! ne facem rezervarea!

duminică, 3 ianuarie 2010

dangerous tanaka


dangerous tanaka, originally uploaded by ioanvickdrag.

Karussel



Karussel, originally uploaded by Edespics.