joi, 7 ianuarie 2010

Cartea viitorului: un proiect GSP – Humanitas

Cartea viitorului: un proiect GSP – Humanitas: "

Nostalgia

La finalul acestei luni, Gazeta Sporturilor va distribui, împreună cu ziarul, un format de carte lansat recent în Vestul Europei şi despre care, în momentul în care l-a văzut, Gabriel Liiceanu a spus “este răspunsul curajos al industriei de carte la ascensiunea eBook-urilor gen Kindle“.


Conceptul a fost descoperit la tîrgul de carte de la Frankfurt de Ramona Mânzat, şefa proiectelor speciale ale Gazetei. Lansat de o editură olandeză, care deţine exclusivitate, volumul are un format extrem de comod, aproximativ cît o casetă audio. Uimitor este faptul că, datorită hîrtiei extrem de subţire, asemănătoare celei de Biblie, o carte mare de aproximativ 350 de pagini se transformă într-un obiect care încape în buzunar. Datorită viziunii olandezilor, atunci cînd deschide volumul cititorul are în faţă o pagină normală de carte, la un corp uşor de citit! Vă veţi lămuri mai bine cînd veţi avea cartea în mînă :-)


Titlul care va fi lansat joi, 28 ianuarie, în proiectul Gazeta – Humanitas va fi “Nostalgia“, de Mircea Cărtărescu. “E frumoasă de pică!“, a exclamat cel mai bine vîndut autor român în momentul în care a văzut ideea.

"

Asteptam lansarea! ne facem rezervarea!

Niciun comentariu :